Un suflet cu două nuclee..!

Diamant

Briliant,daca asa vreti sa- spuneti.Toata lumea stie  ce e:o simpla bucata de carbune,prelucrata de caldura si de timp.Fiindca nu contine nimic organic,e impsibil sa afli cit timp dureaza sa-si schibe structura,dar geologii estimeaza o durata intre 300 de milioane si un miliard de ani.,Apare in general la o adincim150 de kilometri,urca incet  spre suprafata si se formeaza in mine.

Diamantul,materialul cel mai rezistent si mai dur creat de natura,care nu poate fi slefuit si taiat decit de alt diamant.E doar o bijuterie,si in asta  sta importanta lui:e absolut inutil pentru orice altceva.

,,Diamantele sunt eterne”

Daca diamantele sunt eterne,sunt cele mai potrivite pentru ati exprima dragostea-,care,teoretic,si ea este eterna.

P.S:ca daca  tot se aprope 8 martie 😀

 

Comments on: "Diamant" (2)

  1. Briliant este o forma de taiere nu o piatra:format, 3,5 miliarde-620 milioane ani;dur la zgariere, da; la lovire, cel mai rezistent este nefritul;majoritate folosite in industrie, nu in bijuterii.
    ETC,ETC,ETC.

    • bun! Ideia e ca eu alt mesaj am vrut sa transmit,cit despre niste date foarte exacte,nu sunt EXPERT IN DIAMANTE,dar nu inteleg,ca ai folosit alte cuvinte pt a exrpima aceiasi realitate care am scris-o eu…ce a fost asta?

Lasă un comentariu